Balsamvinäger-glaserade brysselkål

Ansa och skölja 200 g brysselkål. Koka upp 4 dl vatten med 1 tsk salt. Lägg i brysselkålen när vattnet kokar ordentligt. Koka försiktigt under lock i några minuter och sedan utan lock tills kålen nästan är klar! Kyl ned dem med lite kallt vatten, halvera kålen och lägg dem i en skål. Häll över en blandning av 2 msk vit balsamvinäger, 2 msk vatten och 2 msk olivolja. Smula över grovt salt, nymalen peppar och lite färsk timjan. strö gärna över lite smulad fetaost på slutet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: