Aubergine och paprika pytt

1/2 Röd paprika

1/2 Aubergine

Valnötter

1/4 rödlök

Vitlök

Ingefära

En knivsudd Sambal olek

Fetaost och persilja

Dela paprikan i bitar och fräs på medelhög värme i stekpanna tills bitarna börjat mjukna. Finhacka vitlöken, klyfta rödlöken och tärna auberginen och fyll på i stekpannan. Strö över Lite flingsalt eller Lite fisksås och lite peppar. Riv över lite frusen ingefära och sambal olek. Tillsätt de lätt sönderbrutna valnötterna och stek i ca 10 min tills auberginen fått lite gyllenbrun färg men inte  känns allt för mjuk. Strö över tärnad fetaost och persilja eller färsk basilika. Toppa med lite fräscha groddar!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: