Shrikand

5 dl turkisk yoghurt (10%)

3 tsk grovstött kardemumma

1 dl florsocker

1 dl grovhackade pistagenötter

1 dl hackade mandlar

Stöt kardemumman grovt i en mortel. Det är bara gott om det är lite större korn kvar. detsamma gäller nötterna. blanda försiktigt ner alla ingredienserna i yoghurten och blanda försiktigt. Ju mer man rör desto lösare blir blandningen. Smaka av hur mycket av sockret som behövs. Byt alternativt ut en liten del mot Stevia (Stevia.se). OBS! tänk på att Stevia är ca 350 ggr sötare än socker…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: