Mandelpanerad vitfisk

2 Pangusiusfiléer

1 dl mandlar

1 citron

1 ägg

smör

salt & peppar

Hacka mandlarna, strö ut på en tallrik och riv över lite citronskal. Panera fisken i ägget och mandelströet och stek i en rejäl klick smör, salta & peppra.

Servera med ett glas vinho verde (t ex Casal Garcia) tillsammans med lite lättstekt broccoli och zucchini som fått stekas mjuk med lite smör, riven ingefära, grön chilli och vitlök. Tillsätt möjligen vatten om det blir för torrt.

Häll över smällt smör och en citronklyfta.

Advertisements

One Response to “Mandelpanerad vitfisk”

  1. Johanna Says:

    Det här åt vi till middag ikväll. Hela familjen åt med god aptit, det var verkligen gott. Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: