Kladdkaka med valnötter

Rör ihop:

2 ägg

3 dl socker

1 tsk vaniljsocker

4 msk kakao

lite salt (en nypa)

1,5 dl mjöl

Tillsätt därefter under omröring: 90 g smält smör eller margarin (går bra med flytande)

Beredning: Formen smöras och bröas, häll därefter i smeten jämna till och strö över valnötter som tryckes lagom ner i smeten.

Baka i ugn 200 grader /25-30 min.

Det är bättre att den blir för mjuk än för hård, var därför noga med gräddningstiden. den ska vara mycket kladdig i mitten.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: